Piatra Mare

In vacanta urma sa vin acasa, in Brasov. Si pentru ca muntii sunt atat de aproape si in perioada asta padurea are culoarea mea preferata, verdele crud, trebuia sa merg pe munte. I-am propus fratelui meu si m-am bucurat ca a fost de acord. Am ales un traseu usor, Piatra Mare. Eu mai fusesem doar pana la 7 scari, asa ca as fi vrut sa ajung pana sus.

Dupa ce am ajuns in Noua, am pornit-o pe jos spre Dambul Morii. Dupa aproximativ o ora de mers pe jos, am ajuns la baza traseului. Fiind 1 mai, in zona era multa lume, unii plimbandu-se si altii facand gratare. Am ajuns la canion intr-un timp destul de scurt. Insa acolo am avut surpriza de a fi intampinati de o coada lunga. Ne-am asezat in spate si am asteptat. Se inainta foarte greu din cauza ca exista o scara ( a treia ) pe care poate sa urce o singura persoana la un moment dat. Asa ca am petrecut aproximativ o ora acolo. Intre stanci era umezeala si destul de racoare. Mi s-a parut interesant cum a modelat apa stanca.

Dupa ce am reusit sa trecem de zona asta, am intrat in sfarsit pe traseu si am inceput urcarea. Intr-o ora si jumatate am ajuns sus, la Cabana Piatra Mare. Acolo era destul de multa lume care se relaxa si se bucura de soare. Le-am urmat exemplul. Peisajul era frumos ...

 Inapoi am coborat pe alta parte, pe drumul familiar. Mi-a placut pentru ca serpuia prin padure.

 A fost o zi in care am petrecut timp cu fratele meu si asta se intampla rar. In plus, a fost prima iesire din vara asta la munte. Mi-a placut :)