#martie2016

ce s-a mai întâmplat

Clubul Alpin Român Secția Universitară Cluj are conducere nouă. Suntem încântați și totodată curioși să vedem ce se va schimba.

un gând de luat cu tine

"Durerea este temporară. S-ar putea să dureze un minut, o oră, o zi sau un an, însă în cele din urmă se va estompa şi altceva îi va lua locul. Dacă renunţ însă, durează o veşnicie." Lance Armstrong

scurtă istorisire

Într-o sâmbătă în care nu vroiam să ne îndepărtăm prea mult de oraș, ne îndreptăm spre Făget pentru o alergare ușoară. Rareș are ideea să schimbăm puțin și să nu mergem pe traseul care a devenit tradiție deja. Așa că se interesează, găsește un track și suntem gata de plecare.

Mai târziu în aceeași zi, ne aflăm undeva în mijlocul pădurii ( ai fi zis că e greu să te rătăcești în Făget), pe o pantă abruptă, încercând să dăm de o potecă. Asta se întâmplă când zici: "hai pe aici, pare mai frumos! "

de pus în ramă

de pus în rucsac

În fiecare lună vom încerca să vă recomandăm o piesă de echipament ce ni se pare interesantă sau care de-a lungul timpului ne-a devenit indispensabilă în drumeţii.  

Iarna asta am purtat pentru prima oară coltari. Deși pentru cei care fac ture frecvent iarna nu mai sunt o noutate, pentru mine au fost prilej de o nouă "prima dată". M-am bucurat de ei ca un copil mic și nu prea mai vroiam să-i dau jos din picioare.

masivul lunii

Masivul nostru preferat de luna asta. Sau cel în care ne-ar fi plăcut să ajungem pentru că e perioada ideală să îl vizitezi. 

Visez să văd Făgărașul iarna. Încă suntem la început cu turele de iarnă iar distanța nu prea ajută nici ea, însă știu că atunci când în sfârșit o să-l văd, va fi perfect. 

de pe la alţii

Un articol bun, un review sau altceva ce ne-a plăcut de prin afara ţării.

Un filmuleț despre zgomot și liniște. Exact așa simt și eu că se estompează zgomotul de fundal când alerg.