3 bloguri de călătorie pe care să le urmăreşti toamna asta

Anul trecut vă povesteam într-un articol ce bloguri de călătorie urmăresc. De atunci şi până acum, unele din ele au ieşit de pe lista mea de lectură, în timp ce altele au intrat. Şi cum se apropie sezonul rece, propice pentru a sta la căldură cu o cană de ceai cald aproape şi visat la destinaţii îndepărtate, ce moment mai bun să vă recomand câteva surse noi de lectură, decât acum? 


1. călător cu dor

Blogul aparţine Ioanei şi mărturisesc că primul lucru care m-a făcut să îl remarc a fost aspectul vizual. După, am început să îl citesc şi am simţit dorul de ducă al autoarei. 

Îmi place şi pentru că are conţinut destul de divers. Ioana povesteşte despre drumeţii, dar şi despre escapade urbane. Ah, iar video-urile chiar sunt de vis, trebuie neapărat să le vedeţi. De exemplu cel mai recent despre călătoria în Scoţia

Adresă blog | Instagram | Facebook 


2. drumeţi şi drumeţii

Un blog care îşi propune să aducă la un loc atât fotografii de peisaj din România cât şi iubitorii de munte. În spatele lui se află Andreea şi Daniel, iubitori înfocaţi de natură. 

De curând au organizat şi o primă întâlnire a fotografilor de peisaj români. Sunt tineri, entuziasmaţi şi abia aştept să văd unde va ajunge proiectul lor. Între timp îi urmăresc cu interes. 

Adresă blog | Instagram | Facebook


3. simina cernat

Pentru mine călătorii se împart în 2 categorii mari: turişti şi călători. Când zic turist mă gândesc la bifat de obiective şi la o goană nebună, pe scurt, la consumul unui produs. 

Când zic în schimb călător mă gândesc la autentic, descoperirea de loc şi oameni, dar în acelaşi timp de sine. Călătoritul adevărat înseamnă înainte de toate ieşire din zona de confort. 

Ei bine, Simina este clar în cea de-a doua categorie de oameni. Şi pe lângă faptul că experienţele ei sunt atât de interesante, mai e şi extrem de talentată la scris. Nu vă zic mai mult, citiţi-i blogul şi o să vă convingeţi singuri.

Adresă blog | Instagram | Facebook