Instagramele verii - ediţia 1.0

Am intrat în septembrie, luna magică în care totul devine arămiu. Îmi sclipesc ochii numai când mă gândesc pentru că abia aştept turele alea în care păşeşti pe un covor de frunze. 

Până atunci însă, vara asta a fost prima oară când am fost activă constant pe Instagram. Toate fotografiile sunt făcute de Rareş, să nu vă imaginaţi că am eu ceva merite. Şi tot postând eu aşa, au fost unele care v-au plăcut mai mult că altele. Hai să vedem care:


1. O fotografie făcută în timp ce alergam prin pădurea din apropierea casei noastre.  

2. Despre tura din munţii Rodnei încă nu am apucat să vă povestesc. Cu toate astea am pus câteva fotografii pe instagram, iar una din ele este asta:

Long time no see. #tedooro #optoutside #outdoorlife #alwaysmoving #rodnei

A post shared by Alexandra (@ale_brambura) on

3. Următoarea fotografie este din tura din Făgăraş despre care v-am povestit recent. Este făcută într-una din seri, când am campat pe malul lacului Podul Giurgiului. În fundal se află Vârful Moldoveanu.

4. Tura din Bucegi, când am parcurs pentru prima oară Brana Aeriană a fost preferata mea de anul asta (cu excepţia Dolomitilor, bineînţeles). 

5. Şi tot atunci, pe lângă spectaculozitatea hăului de sub noi, a fost şi dansul norilor care ne-a încântat ochii o vreme. Ah, abia aştept să mă întorc!


Astea sunt! Ce v-a plăcut vouă cel mai mult. Urmează acum toamna şi poate v-aţi dat seama deja că nu-mi pare deloc rău că am scăpat de călduri. Eu sunt un om al frigului, clar. Şi abia aştept următoarea tură.  

P.S. Vă sunt restantă cu vreo 2 relatări. Vin, în curând.